in

Cube Gallery Trade Center Is a 21,000 m2 Retail Center Located In Hangzhou, China

The project is designed as residential spaces consisting of three-storey split cubes placed on the terraces of the two-storey base forming the store part. There are small-scale retail stores on the ground floor and sections such as large dining areas, cinema and event areas on the upper floor. Different vertical divisions and various commercial spaces are designed to help maintain business vitality.

This mixed-use project, which consists of a mixture of both retail and housing, creates flexible usage areas for its tenants, on the other hand, with its courtyards and terraces, it offers an environment where the local people can have a pleasant time.

Architect: CLOU Architects
Photos: Qingshan Wu

Written by Stephanie Green

I am dreamer and book reader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Garanti BBVA Technology Campus In Istanbul

An Old Shipbuilding Factory Has Been Converted To Office